اخذ اقامت کانادا از طریق کار(Skill Worker)

اخذ ویزای کار کانادا

توضیح درباره مهاجرت کاری کانادا

برنامه ی ویزای کار کانادا، مهاجرت کارآفرینان با مهارت و پتانسیل بالقوه هدف قرار داده تا کسب و کار جدید و نویی را در کانادا به وجود بیاورد که شغل هایی را برای کانادایی ها ایجاد کند و رقابت را در یک مقیاس جهانی به وجود بیاورد.

به جز شهروندان کانادا و مقیمان دائم این کشور، تمامی ساکنین کانادا برای کار کردن در این کشور پهناور به اخذ مجوز کار از کشور کانادا یا به طور مشخص از اداره مهاجرت و پناهندگی کانادا نیاز دارند.

دلایل بسیاری وجود داردکه چرا کانادا بهترین مکان برای ایجاد کسب و کار است . مزایای کانادا عبارت اند از:

• اقتصاد قوی

• مالیات پایین و هزینه های کسب و کار کم

• برتری پژوهش و نوآوری

• کیفیت بالای زندگی

نکاتی پیرامون اخذ مجوز کار در کانادا

فعالیت هایی که براساس آن کشور کانادا برای آنها مجوز کار صادر می کند، محدود به فعالیت های خاصی می شوند که از سوی آن دولت اعلام می شود و برای توسعه ی اقتصاد کشور کانادا مفید و ارزشمند می نماید.

• برای اخذ این مجوز نیاز به شرکت یا کارفرمایی است که شهروند یا مقیم دائم این کشور است.

• مجوز کار از سوی اداره مهاجرت و پناهندگی کانادا به صورت موقت صادر خواهد شد که البته قابل تمدید در خاک این کشور خواهد بود

• ضروری است اداره منابع انسانی و توسعه کانادا تایید کند مجوز کاری را که از سوی اداره مهاجرت صادر می شود اثر منفی بر اقتصاد کانادا نخواهد داشت..

• برای گرفتن این تاییدیه شغل مورد نظر باید به مدت یک ماه در سه نقطه مختلف کانادا آگهی شود ، اگر افرادی باشند که شهروند کانادا محسوب می شوند و یا اقامت دائم این کشور را دارا می باشند و برای شغل مورد نظر مناسب تشخیص داده شو ند   اداره ی مذکور در خواست مجوز آنها را رد خواهد کرد

در موارد زیر نیاز به اخذ تاییدیه اداره منابع انسانی و توسعه درکانادا نمی باشد

۱)فعالیت مورد نظر دارای امتیاز های اجتماعی، اقتصادی یا فرهنگی قابل توجهی برای کشور کانادا باشد.

۲)فعالیت مورد نظر جزء فعالیت هایی باشد که یک دانشجوی بین المللی به عنوان اتمام دوره ی تحصیل خود باید آن را بگذراند.

۳)زمانی که شخصی دارای ویزای تحصیلی یا مجوز کار در این کشور باشد، همسران چنین اشخاصی برای دریافت مجوز کار نیاز به تایید این اداره ندارند.

۴)در مواقعی که اشخاص خارجی تحت عناوینی مانند پناهندگی نیاز به حمایت دولت کانادا را داشته باشند.

۵)شغل مورد نظر جزء آن دسته از فعالیت هایی باشد که در معاهده های تجاری بین المللی از آنها حمایت شده است.

۶) فعالیت مورد نظر تحت موافقت نامه های دوجانبه کشور کانادا و دیگر دولت ها قرار گرفته باشد.

* در صورت داشتن شرایط زیر شما می توانید از داخل خاک کانادا برای اخذ مجوز کار اقدام کنید:

! اگر شما دارای مجوز کار مخصوصی هستید و می خواهید برای دریافت مجوز یک نوع فعالیت دیگر از اداره مهاجرت و پناهندگی کانادا درخواست مجوز کنید، می توانید از داخل خاک کانادا اقدام کنید.

! اگر شما در حال گذراندن مراحل کسب اقامت کانادا هستید و در کانادا ساکن هستید.

! اگر شما دارای اقامت موقت کانادا با اعتبار مدت بیش از شش ماه هستید.

! اگر همسر یا پدر و مادر شما دارای ویزای تحصیل یا مجوز کار در کانادا باشند.

• اگر شما دارای شرایطی باشید که بتوانید بدون ویزا وارد کانادا شوید و فعالیت شما جزء آن دسته مشاغلی باشد که برای اخذ مجوز نیاز به تاییدیه اداره منابع انسانی و توسعه کانادا نباشد، شما می توانید در هنگام ورود به کانادا نیز  برای اخذ مجوز اقدام کنید.

• پس از اخذ مجوز کار از سوی کشور کانادا شما برای ورود به کانادا نیاز به ویزا دارید . د ر اینجاست که مشاوران و وکلای برجسته ی موسسه حقوقی ملک پور در سریع ترین وقت ممکن اقدامات لازم را برای شما فراهم خواهند کرد.

• پس از یکسال از ورود شما به خاک این کشور و شروع به فعالیت تمام وقت در این مدت و پرداخت مالیات به دولت کانادا، می توانید برای اخذ اقامت دائم این کشور اقدام کنید و بعد از چند سال پاسپورت این کشور را دریافت کنید و به عنوان شهروند کانادا در این کشور سکونت کنید.

• فرزندان اشخاصی که مجوز کار در کانادا را دریافت داشته اند می توانند تا پیان دوره ی دبیرستان از آموزش رایگان در مدارس کانادا بهره مند شوند.

• فارغ التحصیلان دانشگاه های معتبر کانادا ظرف سه ماه پس از دریافت مدرک خود می توانند درخواست مجوز کار از دولت کانادا را بنمایند.

دو دسته از مشاغل هستند که برای گرفتن مجوز کار در کانادا نیاز به مجوز ندارند و یا پروسه ی مجوز آن به سرعت انجام می شود.

پرستارهایی که سرخانه باشند.

مدیران و تجاری که زیر نظر پیمان های تجارتی آزاد هستند که همانطور که در فوق ذکر شد، این دسته از افراد نیاز به تاییدیه اداره منابع انسانی ندارند.

همچنین افرادی که تحت عنوان بیزینس ویزیتور business visitor وارد خاک کانادا می شوند تحت شرایطی نیاز به اخذ این مجوز ندارند.

سیستم اکسپرس انتری: Express Entry

دولت کانادا مهاجران با مهارت را بر اساس توانایی هایشان به عنوان مقیمان دائم کشور کانادا انتخاب می کند تا در کانادا سکونت کنند و بخشی از اقتصاد کانادا باشند، یک سیستم جدیدی برای مدیریت وجود دارد نشان می دهد چطور افراد بامهارت و تجربه ی کاری درخواست مهاجرت به کانادا را بکنند، این سیستم اکسپرس انتری Express Entry نامیده می شود:

اکسپرس انتری چطور کار می کند:

سیستم اکسپرس انتری برای مدیریت درخواست هایی که برای اقامت دائم کشور کانادا می شودتحت عنوان برنامه های مهاجرتی اقتصاد فدرال مورد استفاده قرار می گیرد:

• برنامه ی اسکیل ورکر فدرال

• برنامه تجارت ماهرانه فدرال

• کلاس تجربه ی کار کانادایی

در زیر به توضیح سیستم امتیاز دهی SKILLED WORKER می پردازیم که بر اساس آن افراد بدون محدودیت در رشته تحصیلی و شغل به با تکیه بر مهارت ها و تخصصشان به صورت آنلاین تقاضا می دهندو اگر پس از بررسی، امتیاز لازم را کسب کنند، می توانند برای اقامت دائم کانادا اقدام کنند.

سیستم اکسپرس انتری دو مرحله دارد:

مرحله ی اول: کاندید هایی که قابلیت ورود دارند به صورت آنلاین، پروفایل اکسپرس انتری را تکمیل می کنند:

اطلاعاتی شامل

• مهارت ها،

• تجربه کاری،

• توانایی زبان،

• تحصیلات

• و جزئیات دیگری که برای ارزیابی به ما کمک خواهد کرد.

در این مرحله حداقل امتیازی که برای ورود به استخر باید کسب کنید ۶۷ است؛ شما می توانید این امتیازات را از ۶ طریق به دست آورید:

• از طریق مدرک زبان: حداکثر امتیازی که از این مهارت می توانید کسب کنید ۲۸ امتیاز است که هرچه نمره ی بالاتری کسب کنید، امتیاز بالاتری خواهید گرفت، کسب این مهارت ضوابط مربوط به خودش را دارد که برای اطلاع از آن می توانید با موسسات حقوقی ملکپور تماس حاصل کنید.

داشتن مدرک زبان فرانسه نیز امتیاز جداگانه ای خواهد داشت.

همچنین توجه داشته باشید که برای ورود به استخر مدرک زبان الزای می باشید، به عبارت دیگر حتی اگر دارای نمره ی کافی را از سایر مهارت ها کسب کنید، بدون مدرک زبان وارد استخر نخواهید شد.

• از طریق تحصیلات: در این مهارت با توجه به مقاطع تحصیلی تان حداکثر تا۲۵ نمره می توانید کسب کنید.

مدارک شما باید مورد تایید اداره ی شهروندی و مهاجرت کانادا باشد.

• از طریق تجربه کاری: در این مهارت با توجه به تعداد سال هایی که کار کردید و در آن درآمد داشتید می توانید حداکثر ۱۵ امتیاز کسب کنید.

• از طریق سن: حداکثر امتیاز این موضوع ۱۲ ، می باشد که از سن ۱۸ سال محاسبه می شود و بالاترین امتیاز را افراد دارای سنین ۱۸تا ۳۵سال کسب می کنند.

• اگر یک پیشنهاد شغلی تمام وقت و با درآمد در کانادا برای شما موجود باشد ۱۰ امتیاز دیگر کسب خواهید کرد.

• از طریق گزینه سازگار پذیری که شامل مدرک زبان همسرتان که نمره ی کافی را دریافت کرده باشدو همچنین سابقه تحصیلی شما در کانادا می باشد، سابقه ی کارشما و همسرتان در کانادا، استخدام هماهنگ شده در کانادا و وجود بستگان درجه یک شما در این کشورکه برای هرکدام امتیاز جداگانه ای در نظر گرفته شده است. برای اطلاع از جزئیات دقیق این امتیازات می توانید با موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل کنید.

جمع امتیازات مذکور ۱۰۰امتیاز می باشد که شما باید حداقل ۶۷امتیاز برای استفاده از این روش کسب کنید.

ورود به استخر صدور دعوت نامه ی درخواست برای اقامت دائم را تضمین نمی کند، بلکه برای آن شما باید در مرحله ی دوم امتیاز لازم را کسب کنید.

مرحله ی دوم:

کسانی که در استخر بیشترین امتیاز را آوردند می توانند برای اقامت دائم کانادا درخواست دهند که ۶۰ روز برای ارائه ی درخواستشان زمان دارند.

حداکثر امتیاز قابل کسب در این مرحله ۱۲۰۰ امتیاز می باشد که ۶۰۰ تای آن تنها مربوط به پیشنهاد کاری در کانادا می باشد و ۶۰۰ تای بعد به خود شخص مربوط می شود.

• عوامل انسانی: در این گزینه افراد از سن، تحصیلات، زبان و تجربه ی کار کانادایی شان با وجو داشتن همسر یا بدون آن امتیازات متفاوتی کسب می کنند.

• عامل مربوط به همسر: در این قسمت افراد می توانند از تحصیلات، داشتن مدرک زبان و کار کانادایی همسرشان، هرکدام امتیازات جزئی ای را کسب کنند.

• تطابق مهارت ها: در این مرحله افراد با ترکیب چند مهارت به صورت جداگانه، امتیاز کسب می کنند؛ برای آگاهی از جزئیات این مهارت ها می توانید با مشاوران و وکلای برجسته ی موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل کنید.

جمع حداکثر هارت های مذکور در این سه گزینه ۶۰۰ امتیاز خواهد شد.

یکسری امتیازات اضافی نیز برای استخدام هماهنگ شده و و نامزدی تعریف شده است که جمع تمام این امتیازات در مرحله ی دوم ۱۲۰۰ امتیاز می باشد.

متقاضیان اقامت دائم کانادا که از این روش استفاده می کنند، تا ۱۲ ماه در این استخر خواهند ماند، و پس از آن در صورت عدم دریافت دعوت نامه باید مجددا برای ورود به استخر پروفایل جدید بسازند.

نتیجه

همانطور که ملاحضه فرمودید اخذ ویزای کار کانادا از طریق مجوز کار یکی از سریع ترین شیوه های مهاجرتی به کانادا می باشد،.